...on todella pitkä. Ollaan 6-vuotiaan poikani kanssa ihan täpinöissä tämän kissan odotuksen kanssa :-) Tämä aika muistuttaa minusta hyvin paljolti vauvan odotusta. Koko ajan päässä pyörii, että mitähän vielä pitäisi muistaa hankkia tulokkaita varten. Poikaa odottaessani koti oli valmiina häntä varten varmasti jo kahta kuukautta ennen laskettua aikaa. Eilen kävin ostamassa vilperteille viimeiset "pakolliset" hankinnat: ruokaa, wc-lapion, kynsisakset, kissanminttua ja muutaman lelun :-)

Toissa iltana kasattiin kissojen wc-koppero, mutta sen verran maltettiin ettei sentään pellettejä vielä laatikkoon laitettu. Niin, ja nyt mulla on kamala huoli, että tykkääkö pojat pelleteistä, vai joudunko ensi töikseni marssimaan hiekan ostoon :-o. Hiekkalaatikkotarpeitakin on vähintään yhtä monta kuin vauvan vaippamerkkejä, varmaan enemmänkin. Yritä siinä sitten tehdä päätöstä :-) Ja entäs sitten niitä ruokia! No, eiköhän tämä tästä ajan kanssa kirkastu. Ja onneksi on kasvattaja, jolta voi aina kysyä neuvoa.
 
Huomasin Blogilistalta, että Panun ja Turon blogilla on jo kaksi tilaajaa,  vaikka blogia ei ole vielä edes virallisesti avattu :-)  (Miia on varmaan toinen?)  Tervetuloa, toivottavasti viihdytte.