Panu ja Turo: No niin, palvelija, vauhtia nyt. Me ollaan saatu haaste Wauhtitassuilta ja siihen pitää NYT vastata.
Palvelija: OK, rauhallisesti pojat. Siis mitäs tässä sanotaan, hmmm...?

Haasteen säännöt menevät näin:

“Paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä (tai kissaa), jotkan haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset (kissat) tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.”

Palvelija: Hih, onkos teillä jotain omituisuuksia? Minä olen aina luullut, että kaikki mitä kissi tekee, on ihan kissille normaalia ;-D No niin, hyvä on, kirjoitetaan sitten niitä omituisia asioita...

1. Me ei tykätä mistään muista kissinherkuista kuin Tapsi-tikuista.
2. Panu "peittelee" syönnin jälkeen lautasen, vaikka se olisi tyhjä :-D
3. Aamuisin, kun palvelija on herännyt, Turo pitää meteliä (maukuu) siihen asti, kun mennään herättämään pienempi ihminen. Sitä voi kestää kymmenen minuuttiakin riippuen siitä, kauanko palvelija hörppii aamukahviansa.
4. Me säksätetään vain ja ainoastaan kärpäsille. Palvelija sanoo, että me ollaan omituisia, kun ei välitetä yhtään tinteistä.
5. Edelleenkään me ei tykätä yhtään ulkoilusta (paitsi parvekkeella, mutta sieltä pääseekin äkkiä sisälle).

Me haastetaan mukaan Hysse, Ossi ja Minni, Viisikko sekä Kissapedot. Siis tossa on jo yli viis kissaa, mut ei kai se haittaa.