Panu ja Turo: Saatiin haaste Roopelta ja Misulta kertoa seitsemän faktaa meistä. Mietittiin kovasti, kuka meistä siihen vastaa ja päädyttiin siihen, että me osallistutaan molemmat, kun ollaan äiskän mielestä kuulemma "kuin kaksi marjaa" tai jotain muuta sellaista hömppää :-D Siispä tässä tosiasioita meistä:

1. Meidän ykkös-lempparilelu on pötkylä-nöttönen, ts. sellanen "piippurassi" tai kai virallisemmin askartelupunos. Se voi olla pitkula tai pyöryläksi mytätty, kaikki käy :-)

2. Meidän herkkujen herkku on Tapsi-tikku, slurps! Harmillista vaan, äiskä on niin pihi, ettei se anna sitä meille kuin puolikkaan mieheen kerrallaan :-(

3. Yöllä nukutaan äiskän sängyn jalkopäässä. Paitsi sillon, kun ei nukuta, siis kun ei tule uni silmään. Sillon joudutaan pois koko makkarista ja äiskä pistää ovenkin kiinni, mokoma.

4. Turon ihminen (lue: orja) on äiskä ja Panun Roope, 7 v.

5. Panu tykkää näykkiä Roopea, vaikk ei se saiskaan.

6. Turo ei tykkää kynsien leikkaamisesta, Panu sen sijaan ei ole toimituksesta moksiskaan.

7. Me ollaan toistemme parhaat kaverit!

Me haastetaan tähän Karvakuonot, Kisuliinit, Tilkkutassut, Diego ja Karvis, Vieno, Musta ja Harmaa sekä Poju ja Tiikeri. Siis tarkoituksena kertoa 7 faktaa itsestä ja haastaa 7 uutta mukaan. Huomattiin just, että osa meidän valitsemista oli jo haastettu, mut te saatte sitten tuplahaasteen :-)