Panu ja Turo: Meidän on ihan pakko kertoo teille tarina eiliseltä päivältä. Joskus noi ihmisetki tekee jotain hyviä tekoja.

Meitin pikku-orja-riiviö oli isänsä luona ja sitten se soitti äiskälleen, että ne oli edellisenä iltana löytäneet kissan ulkona hipsuttelemassa. No, kun pikku-orja on silleen tottunu meihin kissoihin, niin se oli menny silittään sitä ja tää kissi oli puskenu niitä kauheesti ja kehränny. Ne oli sit ajatellu, että viedään kissi kotiin ja annetaan sille ruokaa ja sillä olikin ollut ihan kamala nälkä! Kissi oli nukkunu koko yön niitten vieressä. Aamulla ne siis soitti meitin palvelijalle ja kerto koko tarinan. Tää kissi oli ollu tosi ihmisystävällinen ja kynnet oli leikattu ja kaikkee, jotenkas päättelivät, ett se oli karannu jostain. Poitsu olis halunnu pitää kissikan, kun se tykkäs siitä niin paljon, mut eihän se voi kenenkään toisen kissiä ottaa omaksi.

No, palvelija meni nettiin (vaiks ei se mihkään menny, tossa se tuijotti tota ruutua vaik kuinka kauan) ja sit se oli löytäny jostain karkurit-sivulta siihen kissiin sopivan kadonneet-ilmotuksen. No, sit ne laitteli jotain tekstareita ja soittelivat ja arvatkaa mitä, se kissi pääsi takasin omaan kotiin yli viikon reissun jälkeen!!! Palvelija oli niin ilonen, ett se melkein itkeskeli ja sit se halitteli ja silitteli meitäkin.

Etteiks ollukin aikas onnellinen loppu tarinalle?!