Turo: No vihdoin saatiin äiskä laittamaan kuvia eilisestä ja kertomaan kommentteja. Siltä on ollut koko päivän ihan veto pois eilisen takia :-o Ei me tajuta, mehän siinä pääosassa oltiin ja tehtiin isoin homma, vai mitä ootte mieltä? Äiskä oli vaan niinku avustajan roolissa. Kumma tyyppi, kun silleen väsähtää.

Asiaan. Kyllä oli jännittävä ja vähän pelottavakin päivä kaikkine automatkoineen ja kopista/häkistä ulos-sisään siirtymisineen ja mitä kaikkea muuta sit olikaan. Ja sitten vielä siellä joku vieras ihminen meitä käänteli ja väänteli. Mut selvittiin kuiteskin hengissä. Mä sain sellasen Ex1-ruusukkeen, mut Panu mokoma sai isomman Ex2:n. (Mut mullapa onkin jotain, mitä Panulla ei oo, nimittäin morsian tiedossa :-D Mitäs siihen sanotte?)  Edit. klo 21.04: No voihan rähmä, mikä moka! Siis korjataan välittömästi, että Turo sai Ex2:n ja Panu Ex1:n. Kiitos, kun huomasit ja korjasit asian, Miia (Hetan ja Pinjan oma ihminen)!

Äiskä näki siellä näytelmissä Nemo Pongon (Agility-voittaja) ja Sirius Scoutin Perditan jengistä ja sit vielä venäjänsiniset Hetan ja Pinjan. Ja sit niitten ihmiset tietty ja Mustan ja Harmaan ihminen kävi kans meitä moikkaamassa.

Mut sit niitä kuvia:

535049.jpg
Tässä minä, Turo, väärässä häkissä. Äiskä sekoili ensin, tohkeissaan kun oli.

535046.jpg
Ja vastaavasti Panu väärässä häkissä.

535050.jpg
Sit tehtiin vaihtarit ja tässä minä oikeassa häkissä.

535047.jpg
Panu.

535043.jpg
Panu tuomarin syynissä.

535048.jpg
Panua arvostelemassa tuomari Thea Friscovec.